Welkom op de site van
Fitnessvereniging
"de Klipper"


02 september 2007

September 2007: Veel nieuw apparatuur 

Afgelopen paar maanden is er het één en ander vervangen, zo hebben we het volgende vernieuwd:
  • Dumbels;
  • Bankdrukbank, halters en stangen;
  • Stepper
  • Halterrek
Kom snel langs om het genot van al het nieuws te ondergaan!

Fitness De Klipper nu ook op 'Hyves.nl' 


Vanaf gisteren is Fitness De Klipper ook actief op Hyves. Dus meld je snel aan op hyves of log in via je account en gaan naar FitnessDeKlipper.hyves.nl en 'join'!

Wat is Hyves vraag je je misschien af? Hyves is een online sociaal netwerk, net als bijvoorbeeld MSN Spaces en Schoolbank.nl en ontleent zijn naam aan het Engelse 'hives', dat letterlijk 'bijenkorven' betekent. De bedoeling van dit soort websites is om op een eenvoudige manier contact te onderhouden met vrienden en kennissen, maar ook om nieuwe mensen te leren kennen. Via Hyves kun je een weblog bijhouden, foto's en video's delen met vrienden en met mensen met dezelfde interesses in contact komen. Lid worden van Hyves is gratis, maar er worden wel advertenties getoond.

25 maart 2007

Aanpassing Inschrijving en Trainers tekort 

Om het omslachtige gebruik van pasjes met pasfoto's uit de wereld te helpen en het ons zelf een stukje gemakkelijker te maken hebben we de inschrijving lichtelijk aangepast.

Vanaf heden is het tonen van een geldig legitimatiebewijs bij de inschrijving verplicht en hoeft er geen pasfoto meer ingeleverd te worden. Doordat het op zak hebben van een geldig legitimatiebewijs tegenwoordig in Nederland verplicht is kan er bij een controle naar geldig lidmaatschap gevraagd worden om tevens legitimatie te tonen. Voor ons als vrijwilligers scheelt dit een hoop administratie en voor jullie leden scheelt het weer een pasfoto.

We zijn trouwens nog steeds op zoek naar vrijwilligers die 's avonds toch trainen en het niet erg vinden om ook een oogje in het zeil te houden. Ben jij de persoon die dit leuk vindt en graag een paar centjes bespaart (doordat je geen contributie meer hoeft te betalen)? Laat dit dan even weten bij 1 van de bestuursleden of trainers.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur

23 februari 2006

www.FitnessDeKlipper.NL 

Vanaf vandaag is het nieuwe internetadres van Fitnessvereniging De Klipper te vinden via de .NL extensie. http://www.FitnessDeKlipper.nl is het nieuwe adres. Het oude .TK adres is komen te vervallen.

Zoals jullie bij de vereniging al hebben kunnen lezen (voor de frequente sporter) vindt aankomende maandag 28 februari de jaarlijkse ledenvergadering weer plaats. Jullie kunnen hier terecht voor al jullie input.

Zoals jullie al hebben kunnen zien is afgelopen jaar veel geinvesteerd in nieuw apparatuur en vervanging van oude apparaten (Nieuwe loopband, Peck-Deck, etc.). We hopen hiermee dat jullie doel met het trainen net even iets makkelijker bereikt kan worden!

18 november 2005

Nieuw apparatuur 

Afgelopen 2 maanden zijn er verschillende apparaten vervangen en is tevens er een nieuwe loopband geplaatst. Er is veel vraag geweest naar de nieuwe loopband en hij staat weer klaar om gebruikt te worden. Naast de loopband zijn er 4 apparaten vervangen. Foto's hiervan volgen nog, maar beter is deze te gaan gebruiken door langs te komen!!

Aankomende vrijdag kan de spiegelzaal niet worden gebruikt, doordat deze zal worden gebruikt voor het Aqua feest. De fitnesszaal is uiteraard wel gewoon open.